Wie zijn wij?


Popkoor Just for Fun is een gezellig koor uit Grou. Het koor bestaat uit plm. 30 dames en een kleiner aantal heren die elke maandagavond  zingen van 20.00 -22.00 uur in de Doopsgezinde kerk, Hoofdstraat 44 te Grou. In 2005  is Just for Fun opgericht. Inmiddels is ons repertoire behoorlijk uitgebreid en ” hot” met Friestalige, Nederlandstalige en Engelstalige muzieknummers.

Ons koor staat onder leiding van onze enthousiaste dirigent Sander Metz. Wij zingen de popnummers meerstemmig onder begeleiding van gitaar en/of orkestbanden. We verzorgen optredens op kerstmarkten en bij andere (soms besloten) feesten.

Dirigent van ons koor


Even voorstellen: Mijn naam is Sander Metz. In 1981 ben ik in Indonesië geboren. Ik ben opgegroeid op het mooie Waddeneiland Ameland. Thans woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Itens. Ik ben geboren om mijn passie met jullie te delen. Dus ben ik vanaf 2021 opnieuw dirigent van het koor.  Wil je meer over mij en mijn muziek weten, kijk dan voor meer informatie op mijn website www.sandermetz.nl


Het ontstaan van popkoor Just for Fun

Zing jij ook graag onder de douche? Die vraag stelde ik aan veel dorpsbewoners die ik in 2005 trof tijdens het uitlaten van onze hond. Ik kwam in 2003 in Grou wonen, zocht een plek om contacten op te doen. Ik begon met bonzend hart bij een koor in de O.S.G., georganiseerd vanuit het Kunstencentrum in Sneek. Ik vond het geweldig leuk! Het werd in 2005 helaas opgeheven. Ik miste het samen zingen. Er moest weer snel een popkoor in Grou komen!

Lees meer »